Autokorjaamo & Autohuolto Tampere

JK Autohuolto Tampereella tarjoaa laadukasta autohuoltoa ja autokorjausta kaikille automerkeille. Autokorjaamolle on helppo saapua myös Tampereen naapurikunnista. 

Meiltä saat autohuollot, korjaukset ja ruostekorjaukset tarpeen mukaan. Saat tilattua kauttamme myös varaosat ja lisävarusteet asennuksineen autoosi. Lisäksi tarjoamme hinauspalvelua Tampereella sekä kaikkialla lähialueella. Autokorjaamolla tarjoamme nopeaa, joustavaa ja ammattitaitoista palvelua. Suoritamme myös nelipyöräsuuntaukset nykyaikaisella 3d laitteistolla. Tervetuloa!

Toimimme myös Nokialla!

Asiantunteva autokorjaamo Tampereella

JK Autohuolto suorittaa kattavan autohuollon autollesi. Autokorjaamomme Tampereella tekee kaikki tavalliset huollot ja korjaukset auton merkistä, mallista ja iästä riippumatta. Laadukas ammattilaisen suorittama autohuolto takaa ajomukavuuden ja turvallisuuden sekä ylläpitää autosi arvoa. Teemme määräaikaishuollot aina valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti, jotta autosi takuu säilyy. Saat tilattua kauttamme muun muassa autosi kytkinremontin, jarrujen korjauksen ja iskunvaimentimet. Teemme myös muut korjaustyöt huolella ja ammattitaidolla. Autokorjaamolla käytämme laadukkaita alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia varaosia. 

Kattava autohuolto Tampere

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous, kun tarvitset autohuoltoa. Tutustu alta muun muassa seuraaviin palveluihimme ja varaa aika:

• Määräaikaishuollot
• Öljynvaihdot
• Jakopäänhuollot
• Jarruhuollot
• Pakokaasutestit
• Ilmastointihuollot
• Lisävarusteasennukset

Määräaikaishuollot autonvalmistajien huolto-ohjelmaa noudattaen

Auton säännöllinen huoltaminen on tärkeää auton turvallisuuden ja kestävyyden kannalta. JK Autohuolto suorittaa Tampereella kaikkien autojen määräaikaishuollot kunkin merkin huolto-ohjelman mukaisesti. Autohuollon ammattilaisemme huolehtivat kaikesta huoltoon liittyvästä niin, että autollesi taataan luotettavat ajokilometrit. Meillä on kaikki autohuoltoon tarvittava kokemus, tietokannat ja välineet merkistä riippumatta. 

Autohuollossa ja korjauksissa käytämme ainoastaan ensiluokkaisia varaosia ja muita alkuperäislaatua vastaavia merkkivaraosia. Työlle ja varaosille myönnämme aina asianmukaisen takuun. Merkitsemme huoltokirjaan huollossa tehdyt toimenpiteet autosi valmistajan vaatimalla tavalla.

Välty isommilta vaurioilta ja tuo autosi autokorjaamollemme tarkistettavaksi!

Huollamme ja korjaamme tarvittaessa autosi jakopään, suoritamme pakokaasutestit ja teemme öljynvaihdot. Nykyaikaisessa moottorissa jakopään vaurioituminen johtaa lähes poikkeuksetta moottorivaurioon. Huoltoväli on aina moottorin merkki- ja mallikohtainen: tarkistamme asian auton huoltokirjasta ja vastaamme oikeaoppisesta huollosta. Moottoriöljyn tehtävänä on puolestaan estää moottorin kulumista. Öljy on vaihdettava riittävän usein, jotta se pysyy hyvin voitelevana.

Auton jarrut ja ilmastointi vaativat säännöllistä huoltoa

Jarrujen kunnosta on tärkeä pitää huolta, jotta vältytään isommilta korjaustoimenpiteiltä sekä tietysti vaaratilanteilta liikenteessä. Jarrujen tasapaino on tärkeää jarrujen kulumisen sekä tehokkaan ja turvallisen jarruttamisen kannalta. Me huollamme jarrusi tarpeen tullen.  

Osaavat mekaanikkomme hoitavat myös ilmastointilaitteiden huollot ja korjaukset. Auton ilmastointilaitteisto vaatii säännöllistä huoltoa, yleensä noin kolmen vuoden välein autovalmistajasta riippuen. Varaa aika Tampereella autokorjaamollemme ja kysy lisää ilmastointihuolloista!

Laadukkaat lisävarusteet ajomukavuutta parantamaan

Kaipaatko lisälämmitystä, pysäköintitutkaa tai parempia ajovaloja autoosi? Miksi et parantaisi autohuollon yhteydessä myös ajomukavuutta! Asennamme lähes kaikki yleisimmät lisävarusteet ja -laitteet kaiken merkkisiin autoihin. Meiltä saat lisävarusteet auton mukavuutta ja ajoturvallisuutta edistämään. Kysy lisää korjaamopalveluiden yhteydessä tai tuo autosi ehostettavaksi ihan muuten vain. Yleisimpiin lisävarusteisiin kuuluvat esimerkiksi lohko- ja lisälämmittimet, pysäköintitutkat sekä lisävalot ja vetokoukut.

Asiakaskokemus on autokorjaamollemme tärkeää

Panostamme autohuollon lisäksi myös asiakaskokemukseen: kerromme suoraan, mitä toimenpiteitä autosi huolto ja korjaaminen vaatii ja laadimme läpinäkyvän kustannusarvion työstä. Autokorjaamollamme palvelu on mutkatonta ja nopeaa – ota yhteyttä, kun tarvitset autohuoltoa tai autokorjaamon palveluita Tampereella!

Palvelemme myös Nokialla

Autokorjaamo & autohuolto Nokia

Huollot ja korjaukset
Hinauspalvelu
Ruostekorjaukset
Varaosat